dimecres, 5 de març del 2008

Enrique Bunbury


Encara que algú s'enfadi (que és a lo que venim a fer en aquest blog fer enfadar a la gent) aquest personatge sempre m'ha fet molt de fàstic, encara no he trobat cap cançó bona que surti de la seva boca, a sobre a mi Heroes del Silencio mai m'han dit res, és més la veu d'aquest tiu no m'agrada gens i a sobre amb aquest posat que va de Jim Morrison per la vida menys. Per més que busqui no li trobo cap qualitat a aquest personatge. Tan de bo hagués sigut un bon "heroi del silenci" i s'hagués quedat a caseta ben calladet.
Haviam si es retira que ja cansa. Per això i molt més...

Enrique Bunbury... a la habitación!! (però calladet eh!!)

sitiramone

5 comentaris:

Anònim ha dit...

jajjajja, pobre Bunbury... va formar part de la meva adolescéncia... Per quan el David Hasselhof a la habitación????

laura :)

Anònim ha dit...

SI, SI, i SI!!!!

Bumbury al FONDO de la habitación!!!!

És el personatge més encantat d'haver-se conegut que he vist mai, va molt sobrat....

De la seva etapa de solista, només una paraula: deplorable!!!

De la seva etapa amb "heroes" només salvo "Entre dos tierras", i perque m'agrada cantar-la i fer el pallaso imitant-lo quan vaig taja!!!

Noelillo

Anònim ha dit...

Aunque puedo tararear muchas de sus canciones, mientras gratos momentos vuelven a mi cabeza, lo envio a la habitación porque con esa pose de dandi fatal utiliza palabras textuales en sus canciones de Don Mario Benedetti y no lo reconoce...muy mal!

Anònim ha dit...

Como me levante de la tumba y lo pille va a flipar, puto copión!!!

Fdo: Jim Morrison

Anònim ha dit...

El espiruto del vino en etapas de heroes esta muy bien. ya solista el tio le fue errando feo y bueno ahi tenemos los resultados. A pesar de haber pagado un concierto de él en argentina. lo mando a la habitacion, solo por el echo de: querer parecerse a jim, por plagiar a mario. y por decir las mismas frases sobre america latina en sus conciertos. Etapa heroes mas o menos. solista para la habitacion con la peña.

pollastra