dilluns, 3 de març del 2008

Michael Jackson


Avui es mereix totes les nostres ires a aquest personatge tan... bé és igual!
Tot i que va començar una bona carrera musical, amb els seus germans aquest personatge ha anat degenerant a passes agegantades fins arribar a un estat lamentable, fa més por actualment que en el seu famós video de Thriller. Les seves suposats "romances" amb nens amb Macaulay Culkin inclos (el qual entrarà en breu a la habitación) i el seu canvi de color de pell (Si malcom X i els Panteres Negres el veiessin) han fet que aquest personatge es mereixi entrar a la habitación.

Michael Jackson... a la habitación!!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

pocas cosas de este personaje me traen buenos recuerdos alguna que otra cancion. pero haber, malcom se estara revolviendo en su inmerecida tumba, al ver a un negro querer hacerse blanco renegar de su raiz solo por eso va a la habitacion y ademas se lo merece tambien y por ser amigo de liza minelli prontamente en la habitacion asi michael no la extraña. que miedo que da la foto, punky que miedo.


pollo

Anònim ha dit...

bueno sity perdon pense que habia sido el punky el que habia metido al cafe con leche a la habitacion. estoy de acuerdo de todos modos.



pollo

Anònim ha dit...

Pues a mi me gusta...

Fdo: Macauly Culkin

Anònim ha dit...

bueno en tot cas descansi en pau, que alguna cosa bona va fer.

(sitiramone)